Στο 25% η έκπτωση στα τιμολόγια των καταναλωτών της τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας


Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας το ποσοστό της έκπτωσης στα τιμολόγια των καταναλωτών της Επιχείρησης, αυξάνεται στο 25% και το επιπλέον ποσό που προκύπτει θα συμψηφιστεί στον επόμενο λογαριασμό, που θα είναι ο οριστικός.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε στη σημερινή ( Πέμπτη 9-2-2017) έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας , που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Δημάρχου Εορδαίας , προκειμένου να συζητηθούν η Τιμολογιακή Πολιτική και η αναμόρφωση του ποσοστού έκπτωσης για τους καταναλωτές της Επιχείρησης.
Στη δήλωσή του στα ΜΜΕ που προηγήθηκε της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Εορδαίας επεσήμανε: « Είχαμε δεσμευτεί ότι θα προτείνουμε στο Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ να γίνει μία σημαντική έκπτωση στα επόμενα τιμολόγια των καταναλωτών , λόγω του προβλήματος που προκλήθηκε από τη βλάβη της 3ης Μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς και είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της παροχής θερμικής ενέργειας και την ενίσχυση της θέρμανσης των σπιτιών με άλλα θερμαντικά μέσα. Τα τιμολόγια όμως , τα οποία εκδόθηκαν δεν έχουν τη μείωση που περιμέναμε και η οποία πρέπει να είναι διπλάσια από το 12% και θα ισχύει όσο η τηλεθέρμανση θα λειτουργεί εκ περιτροπής. Η σημερινή απόφαση θα συζητηθεί στην επικείμενη συνεδρίαση (13 Φεβρουαρίου 2017) του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας».
Πηγή kozan.gr

Σχόλια