Δεν… υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μειώθηκε η περιουσία Καμμένου από την πολιτική


Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που διαβάσαμε, σε επίσημη δήλωση εκπροσώπου πολιτικού κόμματος και μάλιστα, του ενός από τους δυο κυβερνητικούς εταίρους.

Διαβάστε και θα καταλάβετε…
«Τα χρήματα που έχει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια. Δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων. Αντίθετα, η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική. Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων», δήλωσε συγκεκριμένα η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε απάντησή της στον Σταύρο Θεοδωράκη.
Αν μειώθηκε η περιουσία του, τότε γιατί δεν φεύγει;
Αν έγινε πιο φτωχός, τότε γιατί δεν τα παρατάει, να γυρίσει στη… δουλειά του και να ξαναγίνει πιο πλούσιος;
Μπορεί να μας δείξει ο κύριος Καμμένος πως απέκτησε την περιουσία του; Εντάξει, προέρχεται από αρκετά εύπορη οικογένεια…
Πόσα ένσημα “κόλλησε” ο Πάνος Καμμένος πριν γίνει πολιτικός;
Το ρωτάμε διότι εκλέγεται βουλευτής από το 1993… Δηλαδή τα τελευταία 24 χρόνια είναι στη Βουλή… Είναι γεννημένος το 1965, άρα είναι 51 ετών. Σπούδασε όπως αναφέρει στο βιογραφικό του οικονομικά και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λυών και Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελβετία. Δηλαδή σπούδαζε τουλάχιστον μέχρι τα 26-27 του χρόνια. Μετά εκλέχθηκε στη Βουλή. Άρα, δεν πρόλαβε -σ.σ. αν πρόλαβε- να “κολλήσει” ούτε ενός έτους ένσημα…
Αλήθεια, πόσο μειώθηκε η περιουσία του από το 1993; Αυτό είναι ένα θέμα διερεύνησης…

Μέσω Twitter η απάντηση Καμμένου

«Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βοθρολύματα, κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής, έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους, δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απαντώντας στον επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρο Θεοδωράκη.

Τι είπε στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης

Νωρίτερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης είχε πει από το βήμα της Βουλής.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για υπουργούς της κυβέρνησης που κάνουν διακοπές σε πολυτελή χειμερινά θέρετρα και δηλώνουν 5.000 έως 6.000 ευρώ και αναρωτήθηκε: πως πάνε στην Αυστρία με ωτοστόπ; Δεν έχει σημασία με πόσα λεφτά μπαίνεις στην πολιτική αλλά με πόσα βγαίνεις. Βεβαίως πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και να σταματήσουν τα θαλασσοδάνεια. Πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και της περιφερειακές εφημερίδες που βουλιάζουν. Μπορούμε να το κάνουμε; Πρέπει να πειστείτε ότι πρέπει να σώσουμε τις ανεξάρτητες φωνές.
«Αφού έχετε ενδιαφέρον για το πόθεν έσχες δείτε και τα πόθεν έσχες ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης σας. Έχουν κότερα κάνουν διακοπές στα μεγαλύτερα σαλέ της Ευρώπης και στα πόθεν έσχες δηλώνουν ότι το συνολικό το πορτοφόλι είναι 5.000-6.000 ευρώ. Πώς πάνε στην Αυστρία με ωτοστόπ;
Το δικό μου πόθεν έσχες είναι πολύ ξεκάθαρο και φωτογραφίζει έναν άνθρωπο που άφησε ένα επάγγελμα με πολύ μεγάλα εισοδήματα για να μπει στην πολιτική».
Πηγή newreport.gr

Σχόλια