Έκκληση ξενοδόχων σε αγρότες να… μην κλείνουν τους δρόμους


Έκκληση στους αγρότες να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων στήνοντας μπλόκα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στα τελωνεία και στις εθνικές οδούς απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος,
κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ΕΞΘ που πραγματοποιήθηκε χθες στο “The Met Hotel”.

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη διαφύλαξης της ομαλότητας και της καλής εικόνας του προορισμού ώστε να μην υπάρξουν συνέπειες (π.χ. ακυρώσεις κρατήσεων) και ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, ο κ. Θωμόπουλος κάλεσε την Πολιτεία να συμβάλλει στο διάλογο για την εξεύρεση άμεσων και ουσιαστικών λύσεων προς αποφυγήν του νέου κύματος αγροτικών κινητοποιήσεων.
«Μετά από έναν «ουδέτερο» Ιανουάριο για τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το περσινό φαινόμενο που επηρέασε αρνητικά τον οδικό τουρισμό. Κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και στεκόμαστε στο πλευρό τους για την επίλυση δίκαιων αιτημάτων τους, είμαστε όμως αντίθετοι στην παρεμπόδιση των μετακινήσεων που μπορεί να βλάψει τον τουρισμό», πρόσθεσε.


Σχόλια