Ποια ιδεολογία; Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ψηφίζουν το άρθρο για την Ιθαγένεια και γίνονται ΣΥΡΙΖΑίοι!


Οι ιδεολογίες, τα ιδανικά και τα πιστεύω μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν γνωστό ότι πήγαν… περίπατο, μετά και τις υπογραφές των υπουργών και βουλευτών τους στο τρίτο μνημόνιο.
Οι… αντιμνημονιακοί ΑΝΕΛ, έγιναν πιο μνημονιακοί από το ίδιο το μνημόνιο. Τώρα, έγιναν και πιο ΣΥΡΙΖΑ από τους ίδιους τους ΣΥΡΙΖΑίους!
Συγκεκριμένα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπερψηφίζουν το άρθρο 29 για την ελληνική ιθαγένεια, ξεκαθάρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Η δήλωσε έγινε έπειτα από το θόρυβο που δημιουργήθηκε λόγω της δήλωσης του βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνου Κατσίκη ότι διαφωνεί και θα καταψηφίσει τη ρύθμιση που επεκτείνει την δυνατότητα απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς μαθητές, που φοιτούν σε σχολεία με υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας,
«Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε βουλευτή να ψηφίζει κατά συνείδηση. Εμείς το έχουμε κατακτήσει αυτό στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Το έχουμε κάνει τουλάχιστον πέντε φορές έως τώρα. Ωστόσο αυτή η διάταξη πρέπει να υπερψηφιστεί» σχολίασε ο κ. Παπαχρηστόπουλος.
Τέλος, χαρακτήρισε υπερβολικά τα σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Κατσίκη σχόλια και είπε πως οι ΑΝΕΛ είναι πολύ συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα.
Μπορεί να μας απαντήσει ο κ. Παπαχρηστόπουλος, αν αυτή η “συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα” των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θα κάνει κι αλλες κωλοτούμπες;
Πηγή newreport.gr

Σχόλια