Χαροπαλεύει 66χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κοζάνη – Η Τροχαία είχε επισημάνει την ανάγκη τεχνικών παρεμβάσεων στο δρόμο


Ιδιαιτέρως κρίσιμη είναι η κατάσταση του 66χρονου, που παρασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Ιουνίου, από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην έξοδο της Κοζάνης προς Θεσσαλονίκη, στο σημείο όπου βρίσκεται η ΔΕΥΑΚ.

Ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίσθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης με βαρύτατα τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη «ρήξη αορτής» στο σημείο που η αορτή ξεκινά από την καρδιά ή «ρήξη ισθμού», όπως λέγεται στην ιατρική ορολογία, ενώ η πίεσή του ήταν σχεδόν μηδενική. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, σύμφωνα με τους γιατρούς, γι’ αυτό και στη συνέχεια διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.
Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης. Ερωτηματικά εγείρει το γεγονός ότι ενώ στο σημείο έχει αυξηθεί κατά πολύ η κίνηση πεζών και οχημάτων λόγω της μεταφοράς της ΔΕΥΑΚ, εν τούτοις δεν ελήφθη κανένα μέτρο τεχνικών και κυκλοφοριακών παρεμβάσεων.
Να σημειωθεί μάλιστα ότι η Τροχαία Κοζάνης έστειλε πριν από καιρό έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνοντας ότι επειδή έχει αυξηθεί η κίνηση και το σημείο είναι επικίνδυνο, απαιτούνται τεχνικές παρεμβάσεις στον συγκεκριμένο δρόμο.
Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα που συνέβη το σοβαρότατο τροχαίο δυστύχημα δεν έγινε τίποτα, απλώς οι πληροφορίες λένε ότι «εκπονείται μελέτη» για τις απαιτούμενες παρεμβάσεις.
Πηγή: e-ptolemeos.gr

Σχόλια