Χαλκιδική: Γέννησε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας


Ένα ασυνήθιστο και ευχάριστο περιστατικό συνέβη στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας στη Χαλκιδική.

Γύρω στις 10.30 το πρωί της Τρίτης, μία 30χρονη έγκυος από την Κασσάνδρεια προσήλθε με έντονους πόνους στο κέντρο υγείας της περιοχής. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαπίστωσε ότι στην κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα ήταν αδύνατη η άμεση διακομιδή της στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Έτσι, η γυναίκα χάρη στην αποτελεσματική επέμβαση του επιστημονικού προσωπικού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους περίπου τριών κιλών.
Στη συνέχεια, με τη συνοδεία γιατρού η μητέρα με το νεογνό διακομίστηκαν με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
«Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα του Κέντρου Υγείας. Παρά τις δυσκολίες και την έλλειψη μαίας εδώ και δύο χρόνια το κοριτσάκι γεννήθηκε απόλυτα φυσιολογικά ενώ οι γονείς έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους μας» ανέφερε η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρειας Σοφία Δημοπούλου.
«Το Κέντρο Υγείας σήμερα αναγεννήθηκε! Όλοι νιώσαμε πολύ υπερήφανοι ως Γενικοί Γιατροί! Η έννοια του Γενικού Οικογενειακού Γιατρού σε όλο της το μεγαλείο!» σημείωσε εμφανώς συγκινημένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας γίνονται για δεύτερη φορά γονείς.
Πηγή: halkidikifocus.gr

Σχόλια