Σκότωσε τη γυναίκα του, την έθαψε και μετά δήλωσε την εξαφάνισή της


«Έσπασε» στην ανάκριση των αστυνομικών αρχών ο φερόμενος ως 70χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος που έλαβε χώρα στο Σοφικό Κορινθίας και θυμίζει ταινία τρόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατοικούσε με την γυναίκα του στην Αθήνα και δήλωσε την εξαφάνισή της κάτω από συνθήκες που, όπως ισχυρίστηκε, δεν γνώριζε. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, αλλά η κατάθεσή του φέρεται πως δημιούργησε «κενά».
Όπως φέρεται να παραδέχθηκε στην ομολογία του είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκα χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εξοχική κατοικία που διατηρούν στο Σοφικό. Μάλιστα, υπέδειξε έναν τάφο στο νεκροταφείο του χωριού όπου είχε θάψει το πτώμα της.
Η έρευνα έφερε στο φως τη σορό της άτυχης γυναίκας και αρκετά ίχνη αίματος έξω από τον τάφο. Ο ηλικιωμένος κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Πηγή: www.athensvoice.gr

Σχόλια