Συνελήφθη στο στούντιο ραδιοφωνικός παραγωγός και άλλα ηχηρά ονόματα για εγκληματική οργάνωση


Ηχηρά ονόματα στην Κω, φέρονται να συμμετείχαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών, που δρούσε στο νησί και την Αθήνα, επί μια δεκαετία.

Μάλιστα ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη την στιγμή που έκανε την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό στούντιο.
Επίσης εμπλέκεται γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, μαζί με το γιο του, ο οποίος φέρεται να είχε σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης.
Όπως αποκάλυψε ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής υποστράτηγος Χρ. Παπαζαφύρης, το κύκλωμα εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνη και χασίς από την Αλβανία και στην συνέχεια τις αποθήκευε σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στην Αττική.
Στη συνέχεια την μεταφορά των ποσοτήτων ναρκωτικών με πλοία της γραμμής στην Κω, αναλάμβαναν γυναίκες από την Αλβανία, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, προκειμένου να μην κινούν τις υποψίες Αστυνομικών και Λιμενικών.
Οι δράστες παραλάμβαναν τα ναρκωτικά στην Κω και τα έκρυβαν σε τουριστικές μονάδες και δωμάτια, επίσης για να μην κινούν τις υποψίες των Αρχών.
Μάλιστα σε μια περίπτωση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που επί έξι μήνες βρίσκονταν στο νησί και πραγματοποιούσαν έρευνες χωρίς να τους αντιληφθούν οι συνάδελφοι τους στο νησί, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα χασίς κρυμμένη μέσα στο μπάνιο τουριστικού δωματίου.
Πηγή: Espresso

Σχόλια