Μας… δουλεύει η ΔΕΗ: Εκπτωση σε όποιον προκαταβάλει λογαριασμούς ενός έτους!


Δεν υπάρχουν εκεί στη ΔΕΗ. Πραγματικά, ποιος το σκέφτηκε; Ποιος σκέφτηκε και εφάρμοσε να δίνεται η… γενναία έκπτωση του 6% σε όποιον προπληρώσει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για έναν χρόνο;
Δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι που να μη χρωστάει στη ΔΕΗ, τουλάχιστον έναν λογαριασμό. Λεφτά δεν υπάρχουν και στη ΔΕΗ φαίνεται ότι σπάνε… πλάκα.
Από τις 12 Ιουνίου 2017 η ΔΕΗ προσφέρει ένα νέο Πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.
Το νέο Πρόγραμμα “Προπληρωμένος Λογαριασμός” παρέχει έκπτωση 6% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών στους πελάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν σε αυτό, προπληρώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους.
Σε συνδυασμό με άλλα ισχύοντα προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα Συνέπειας 15%, οι πελάτες μπορούν έχουν συνολικό όφελος έως 21% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών τους.
Η ΔΕΗ καλεί τους πελάτες να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Προπληρωμένος Λογαριασμός και να ωφεληθούν με την επιπλέον έκπτωση 6%.
Αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος και την κατάθεση σχετικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στα Καταστήματα της ΔΕΗ ή στις υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών.

Πηγή: newreport.gr

Σχόλια