Κέρκυρα: Σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης από επιχειρηματία σε ξενοδοχείο - Συνελήφθη και η μητέρα της μικρής


Σοκάρουν τα στοιχεία της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε από την ευαισθησία υπαλλήλων ξενοδοχείου. Οι περίεργοι ήχοι προέρχονταν από τη μάχη της 14χρονης να αποφύγει το βιασμό...

Σάλος από την υπόθεση που αποκαλύπτεται στην Κέρκυρα με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον Βόλο και θύμα ένα 14χρονο κορίτσι που βρέθηκε να παλεύει μαζί του για να αποφύγει τον βιασμό. Ο 60χρονος δράστης οδηγήθηκε στον ανακριτή της Κέρκυρας μετά τη σύλληψή του μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε με τη μικρή. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου δεν έμειναν απαθείς. Ενημέρωσαν την αστυνομία και πολύ γρήγορα ο παιδεραστής επιχειρηματίας βρισκόταν με χειροπέδες. Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε στις ορέξεις του, με τις φωνές του να ξεσηκώνουν όλο το ξενοδοχείο. Αμέσως μετά αποκαλύφθηκαν όλα όσα είχαν προηγηθεί. 

Διαπιστώθηκε πως η μικρή έφυγε από το Βόλο εν γνώσει της μητέρας της, που επίσης συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης. Οι δύο αδερφές προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας το ήξερε. ο εκμεταλλευόταν και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Πολλές φορές πλήρωνε το ενοίκιο της οικογένειας και άλλες έκανε δώρα με αποκλειστικό στόχο όπως φαίνεται να έχει τη συγκατάθεση της μάνας. Ο δράστης που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού προσφέρθηκε πριν από λίγες μέρες να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της μικρής στην Κέρκυρα. Η μητέρα δέχθηκε ξανά, όμως αυτή τη φορά το έγκλημα δεν έμεινε σκεπασμένο...

Πηγή: newsit.gr

Σχόλια