Χωρίς ίντερνετ εν έτει 2017 το Χρώμιο Κοζάνης. Ωστόσο, η πολιτεία ζητά από τους λιγοστούς επιχειρηματίες να τοποθετήσουν «μηχανάκια» (POS)


Αναστάτωση και προβληματισμό, προκαλεί στους λιγοστούς επιχειρηματίες της Δημοτικής Κοινότητας Χρωμίου Κοζάνης, η απόφαση της πολιτείας να τοποθετήσουν στις επιχειρήσεις τους τα γνωστά πλέον μηχανάκια (POS), την ώρα που στο χωριό, δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο…

Το Kozan.gr επικοινώνησε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Ευάγγελο Γαμβρέλα ο οποίος τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε στο 2017, και να μην έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τους υπεύθυνους, αλλά δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Υπάρχει μεν, ένα δορυφορικό επιδοτούμενο ίντερνετ, αλλά καταναλώνεται πολύ εύκολα το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα. Τις υπόλοιπες μέρες δεν έχουμε καθόλου πρόσβαση». Ο κ. Γαμβρέλας μας μετέφερε πως οι επιχειρηματίες του χωριού δεν είναι σε καμιά περίπτωση αντίθετοι να τοποθετήσουν τα (Pos), αλλά εφόσον βρεθεί λύση με το θέμα του ίντερνετ.
Πηγή: kozan.gr

Σχόλια