Θεσσαλονίκη: Απελαύνουν τα ανήλικα παιδιά της 36χρονης μεσίτριας


Νέο” χτύπημα” αυτή τη φορά από το τέρας της γραφειοκρατίας ήρθε για την οικογένεια της 36χρονης μεσίτριας, η υπόθεση της οποίας συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ανακαλούνται οι άδειες παραμονής της νεκρής γυναίκας και των ανήλικων παιδιών, που είχε από τον πρώτο γάμο της, και θα πρέπει να επιστρέψουν στη Γεωργία.
Σήμερα, τα παιδιά ζουν στη Θεσσαλονίκη με τον πατριό τους, την αδελφή τους και τη γιαγιά τους και προσπαθούν να ξεπεράσουν τη μητρική απώλεια.
Ο πατριός τους τα έχει σαν δικά του παιδιά και πλέον θα πρέπει να βρει λύση με την παραμονή τους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα παιδιά ζουν χρόνια στην Ελλάδα και πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, όμως με μια γραφειοκρατική απόφαση «βαφτίζονται» παράνομοι και πρέπει να τα εγκαταλείψουν όλα και να φύγουν.
Υπενθυμίζουμε ότι η 36χρονη Ντιάνα είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη στις 27 Απριλίου από τον σύζυγό της, ενώ την ίδια ημέρα είχε ιατρικό ραντεβού στο Ιπποκράτειο.
Το πτώμα της βρέθηκε σε ρέμα στο Παλιούρι και οι αστυνομικοί έβαλαν στο κάδρο των ερευνών τον 38χρονο αγγειοχειρουργό, με τον οποίο είχε το ραντεβού.
Συνελήφθη τελικά για τη δολοφονία της, κάτι που αρνήθηκε επίμονα, όμως τα πολλά στοιχεία σε βάρος του τον έκαναν να ισχυριστεί τελικά ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ιατρικό λάθος.
Πηγή: newreport.gr

Σχόλια