Συνάντηση Ραχήλ Μακρή με Κίνημα Ενεργών Πολιτών για το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Δυτική Μακεδονία (Bίντεο)


Το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ραχήλ Μακρή με το Κίνημα Ενεργών Πολιτών.


Τα μέλη του κινήματος προσκάλεσαν την κα Μακρή προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Δυτική Μακεδονία.

Η κα Μακρή ανέφερε, πως θα γίνουν και άλλες συναντήσεις και θα στηρίξει το κίνημα σε αυτή την προσπάθεια στις επόμενες εκλογές με ένα «σχήμα πολύ δυναμικό» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα επεσήμανε πως «είναι εγκληματικά όσα έχουν συντελεστεί σε αυτόν τον τόπο, η επόμενη μέρα στη Δυτικής Μακεδονία πρέπει να είναι διαφορετική».

Τέλος, τόνισε πως: «Είμαι πρόθυμη να προσφέρω στο Κίνημα τις γνώσεις που έχω αποκτήσει από τη θέση του βουλευτή, προκειμένου να βοηθήσω τον τόπο μου».

Η κα Μακρή δεν ξεκαθάρισε αν η ίδια θα είναι επικεφαλής ενός συνδυασμού είτε στην Περιφέρεια, είτε σε κάποιο δήμο. «Θα το δούμε αυτό. Όλα είναι ανοιχτά. Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση των Ενεργών Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας. Από όποιο μετερίζι κι αν χρειαστεί θα δώσω τις δυνάμεις μου», τόνισε χαρακτηριστικά.Πηγή: prlogos.gr

Σχόλια