Θεσσαλονίκη: Το γραφείο της Χρ. Μπιλίση ανέλαβε τον διαγωνισμό της Coca Cola για τα σχολεία


Η πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου της Θεσσαλονίκης, κα. Χρουσαλά Μπιλίση, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά όχι για τη “διαμάχη” της με μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά για υπόθεση που αφορά τα σχολεία που… ανακαινίζει η Coca Cola 3E.

Δείτε παρακάτω τη σύνθεση του δ.σ. των συμβολαιογράφων:

Βλέποντας τους όρους συμμετοχής στην ψηφοφορία που έβγαλε η πολυεθνική των 7 λουκέτων σε εργοστάσια και των πάνω από 2.500 απολύσεων ανά την Ελλάδα, διαβάσαμε μεταξύ άλλων το εξής στην παράγραφο 12:

12.Το σύνολο των ψήφων θα κατατεθεί σε αρχειακή και ηλεκτρονική μορφή στη συμβολαιογράφο Θεσ/νίκης Δήμητρα Χρουσαλά, οδός Τσιμισκή 11, Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310-272622 και 2310-287385.

Σε αυτό το λινκ μπορείτε να δείτε τον διαγωνισμό, πατώντας πρώτα “εγγραφή” και μετά παρακάτω στο “όροι συμμετοχής στην ψηφοφορία”, όπου στην παράγραφο 12 αναγράφεται ξεκάθαρα ποιο συμβολαιογραφικό γραφείο έχει αναλάβει την ψηφοφορία για το… σχολείο που θέλεις!
Δεν υπονοούμε κάτι αναδεικνύοντας το θέμα. Απλά έχουμε ένα εύλογο ερώτημα: Στον Συμβολαιογραφικό σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπάρχουν εγγεγραμμένοι περίπου 300 συμβολαιογράφοι. Ποια… τύχη το έφερε και η Coca Cola 3Ε επέλεξε το γραφείο της κας. Μπιλίση;
Πηγή: newreport.gr

Σχόλια