Νέες ρουκέτες Ραχήλ Μακρή για Καμμένο: ''Απολαύστε την ξεφτίλα των πουλημένων προδοτών της χώρας.''
Ραχήλ Μακρή: «Στις 11 Ιουλίου 2014 ο κ. #Καμμένος κατέθετε Ερώτηση στον Πρωθυπουργό Αντώνη #Σαμαρά σχετικά με την «Συγκάλυψη της κυβέρνησης #Παπανδρέου και της Διοίκησης της #ΕΛΣΤΑΤ».
Στην σημερινή δίκη #Γεωργίου ο κ. Καμμένος έλειπε και φυσικά ούτε κουβέντα για την δικαίωση του αγώνα των Γεωργαντά, Λογοθέτη, Σακκά.
Κύριε Καμμένε:

• Για πόσο καιρό θα καλύπτετε τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, Γ. #Παπακωνσταντίνου, τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ για πράξεις και παραλείψεις τους, που οδήγησαν στην είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης;
• Πότε θα συσταθεί η εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων και την είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης για την οποία έχετε δεσμευτεί δημόσια στον Ελληνικό λαό πριν τις εθνικές εκλογές του 2015;»

Όλα εδώ πληρώνονται Πανούλη. Θα έρθει η ώρα. Προς το παρόν απολαύστε την ξεφτίλα των πουλημένων προδοτών της χώρας. 
Ραχήλ Μακρή: «Στις 20 Αυγούστου 2013 ο Πάνος #Καμμένος χαιρέτιζε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των πλαστών στοιχείων της #ΕΛΣΤΑΤ και για την προσπάθεια κουκουλώματος των ποινικών ευθυνών εκείνων που μας έσπρωξαν στα νύχια της #Τρόικας και οδήγησαν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.


Σήμερα, ήταν απόντες από το δικαστήριο συγκαλύπτοντας εκείνους που φέρουν βαρύτατες ευθύνες σε βαθμό κακουργήματος.

Σήμερα, τα τηλεοπτικά κανάλια δεν ανέδειξαν το θέμα. 
Θα αναδείξουμε εμείς την απάτη που στήσανε όλοι τους στις πλάτες του λαού και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να μάθει όλη την αλήθεια.

Μέχρι την Νίκη του Λαού»

Σχόλια