Πτολεμαϊδα: Ανακοίνωση ΔΕΤΗΠ για λειτουργία τηλεθέρμανσης


Οι κίνδυνοι παροχής θερμότητας στην τηλεθέρμανση Πτολεμαϊδας δεν είναι άμεσοι, αλλά θα προκύψουν το 2020, μόνο εάν δεν ανατραπεί η απόφαση για τον ασφυκτικό χρόνο απόσυρσης του σταθμού Καρδιάς. 

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, απαντώντας στα εσφαλμένα, όπως τονίζει, συμπεράσματα καταναλωτών ότι η τηλεθέρμανση δεν θα λειτουργήσει από φέτος.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η βλάβη της 4ης Μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς, που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα τον περασμένο χειμώνα, έχει επιδιορθωθεί και η μονάδα λειτουργεί από το Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017. Επομένως η τηλεθέρμανση τις επόμενες περιόδους θα λειτουργήσει κανονικά.
Η δημοτική επιχείρηση Τηλεθέρμανσης αναφέρει τέλος ότι, ο αγώνας του Δήμου και των πολιτών της Εορδαίας, με την συμπαράσταση της Περιφέρειας και των βουλευτών του νομού, επικεντρώνεται στην μετάθεση του χρόνου απόσυρσης του ΑΗΣ Καρδιάς, μετά το 2020, μέχρι την ολοκλήρωση της μονάδας «Πτολεμαΐδα 5» και την σύνδεση της Τηλεθέρμανσης με αυτήν.
Πηγή: eordaialive.com

Σχόλια