Ραχήλ Μακρή: "Βρώματε σαπίλα και προδοτίλα"


Αποστομωτική απάντηση έδωσε στον ΠτΒ, Νίκο Βούτση, η πρώην βουλευτής Κοζάνης και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφοντας: "Βόθρος και κόπροι. Βρώματε σαπίλα και προδοτίλα και μαζί σας και κάποιοι άλλοι".Η κ. Μακρή προχώρησε στην παραπάνω δήλωση, με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο ΠτΒ, στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο, ότι δεν δέχεται να αποκαλούν "βόθρο" την Βουλή. Ο δεύτερος, σε ομιλία του την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017, επικαλούμενος ότι «νομοθετούνε όλη την αθλιότητα» και την πληροφορία για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, δήλωσε πως: «…Η Παναγία να βοηθήσει τους άρχοντες. Ποιους άρχοντες; Να ξεκινήσω από τη Βουλή; Εκεί είναι όλη η σαπίλα. Ένας βόθρος είναι η Βουλή των Ελλήνων, παρεκτός εξαιρέσεων στα πέντε δάκτυλα της χειρός, από όλους τους συνδυασμούς… Ποια Τοπική Αυτοδιοίκηση; Το ίδιο. Ελάχιστοι είναι σοβαροί άνθρωποι, αλλά δεν ακούγονται. Κανένας σοβαρός άνθρωπος, κανένας υπεύθυνος Έλληνας, δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά. Τι να κάνω εκεί πέρα, μου λένε, πώς να τα βγάλεις πέρα με την Κόπρο του Αυγείου, πώς να τα βάλεις με τη Λερναία Ύδρα… …Με ενημέρωσαν ότι κυκλοφόρησε εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, με την οποία καταργείται η προσευχή από τα σχολεία. Και είναι η ίδια στάση από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Δεν μιλάει κανείς, γιατί όλοι εκμαυλίζουν για ψήφους, αυτό είναι το μέλημά τους… Όπως προείπα, είναι κάποιοι που αγωνιούν και αγωνίζονται, αλλά χάνονται μέσα στη λάσπη, μέσα στην Κόπρο του Αυγείου…».

Απόλυτα εύστοχη η δήλωση της κ. Μακρή, αφού η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έκανε στροφή 180 μοιρών και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις που έδιναν οι αρχηγοί των δυο πολιτικών κομμάτων που όπως αποδείχθηκε τελικά, έγινε μόνο και μόνο για να αναλάβουν την εξουσία και να εξαπατήσουν τον λαό.


Βέβαια, άφεση αμαρτιών δεν παίρνουν ούτε τα υπόλοιπα κόμματα, αφού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, συνέβαλαν στην εξαθλίωση του λαού, στηρίζοντας τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ψηφίζοντας ναι σε όλα στο μνημονιο 3.

Σχόλια