Βούτσης: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" και "Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών"»


«Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" και "Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών"»


Στην ΕΡΤ μίλησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αναφερόμενος σε μία σειρά θεμάτων της επικαιρότητας.

Αναφερόμενος στην συζήτηση για τις αλλαγές στην Παιδεία και την αντιπαράθεση για την σημαία, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. «Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί. Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στο θέμα των παρελάσεων λέγοντας πως «δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος και για τις παρελάσεις και εννοώ παρελάσεις που έχουν ένα στρατιωτικό "στυλ"» προσθέτοντας πως «δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα».


Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια

 1. Να << Ελληνας >> να μαλαμα ψαχναμε πολυ να τον βρουμε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ......για αυτους που τους ψηφισαν εξαιρετικα αφιερωμενο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΤΣΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ : ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ,ΑΘΕΗ,ΧΩΡΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΑΣ,ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ&ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΩΝ????ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΚ Υ Ρ Ι Ο Σ ...ΒΟΥΤΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ....ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου