Διαφήμιση ή αίσχος; Zευγάρι ομοφυλόφιλων κάνει ξένοιαστο αγορές στα Jumbo


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΩΣ «ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΜΑΔΕΣ

Τεράστια ερωτήματα τόσο για το περιεχόμενό του, όσο και για το timing της εμφάνισής του προκαλεί το διαφημιστικό σποτ του Jumbo που εμφανίζει ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών να ψωνίζουν με το καροτσάκι τους στο κατάστημα, σαν να είναι κάτι σύνηθες και φυσιολογικό. 
Λίγο μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, η αλυσίδα καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών αποφάσισε να προάγει μέσω διαφήμισης τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 
Το διαφημιστικό σποτ που μάλιστα φέρει τον τίτλο «Δημοκρατία της Χαράς», έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει, αφού ως γνωστό οι διαφημίσεις του Jumbo απευθύνονται σε μικρά παιδιά και τέτοιου είδους πρότυπα δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στους ανήλικους για την έννοια της πυρηνικής οικογένειας. 
Στο πιο πρόσφατο από την σειρά των σποτ εμφανίζονται δύο ζευγάρια. Ένα νεαρό straight ζευγάρι και ένα μεγαλύτερης ηλικίας gay ζευγάρι ανδρών βρίσκονται στα Jumbo και μοιράζονται την κοινή τους προτίμηση για το κατάστημα.
Το σποτ αναφέρει: «Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ' έναν... λαϊκό; Ένας πλούσιος μ' έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ' έναν μετανάστη; Ένας straight μ' έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ' έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo "Δημοκρατία της Χαράς"!».
Όλα στον ίδιο κουβά δηλαδή! Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια

  1. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ --ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου