Σφοδρή επίθεση Ραχήλ Μακρη στον περιφερειάρχη και βουλευτές Δυτ.Μακεδονίας: Στις Πρέσπες οι προδότες θα πουλήσουν την Μακεδονία


Από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook της πρώην βουλευτή και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ.Ραχήλ Μακρή:

"Δεν είναι τυχαίο ότι η ανακοίνωση της εκχώρησης των ιερών της Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί από τον προδότη από τις Πρέσπες συνοδευόμενος από ανθέλληνες βουλευτές της Δ. Μακεδονίας. 


Ο ανθρωπος φυσικά πρωταγωνιστής του ξεπουλήματος θα είναι αυτός που εφερε ψήφισμα τη θέση της κυβέρνησης και βρίσκεται στην καρέκλα ακόμα. 


Η δυτική Μακεδονία είναι άξια της μοίρας της..

Η μη αντίδραση των πολιτών της περιφέρειας θα σηματοδοτεί την συνυπογραφή του εγκλήματος κατά της Δ. Μακεδονίας και θα τους βάλει στο κάδρο ως δοσιλογους.

Αναμένουμε λοιπόν να σας δούμε τώρα αν θα πουληθείτε για τα Κόκκαλα που τον έβαλαν να πετάξει με δίμηνα ντροπής στις αρχαιολογίας ή θα υπερασπιστείτε τα χώματα των παππούδων μας.

Έρχεται κύριοι η στιγμή της αναμέτρησης και της καταμέτρησης με ονοματεπώνυμα και το ποια θέση θα πάρετε για να επιβεβαιώσω και όσα μου έλεγε ο παππούς μου για το ποιοι πολέμησαν για την Μακεδονία και ποιοι ήταν οι κομιτατζήδες που βρέθηκαν με περιουσίες."Οι μάσκες έπεσαν για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την θέση του στην ονομασία των Σκοπίων.
Απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ, κατέθεσε ψήφισμα με το οποίο επικροτούσε την θέση του Υπουργού Εξωτερικών και της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων, καταθέτοντας ταυτόχρονα στα πρακτικά της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών και δηλώνοντας στην Περιφερειακή Σύμβουλο, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ότι αποτελεί Εκπρόσωπο Τύπου του Κοτζιά.
Βέβαια, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, η προσήλωση του στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αντί των πολιτών της Δυτ. Μακεδονίας, που έφτασε να παραχωρεί την σχολή αξιωματικών πυροσβεστικής της Πτολεμαΐδας στους Σκοπιανούς, για να εκπαιδεύουν πυροσβέστες τους.
Δεν μας κάνει εντύπωση, ότι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, αποδέχεται την χρήση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια.
Μετά από αυτήν την χωρίς ιστορικό προηγούμενο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντιδημοκρατική πράξη του, καλό θα είναι να ψάξει να βρει νέο έμβλημα για τον έναν χρόνο που του απομένει ως Περιφερειάρχης.
Ντροπή.
Ραχήλ Μακρή 
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
 Μέτωπο Νίκης

Σχόλια