Μπλόκαραν το προφίλ της Ραχήλ Μακρή εξαιτίας των αποκαλύψεων για Μπουτάρη, Ρουβίκωνα και τις σχέσεις του με την κυβέρνηση


Η αλήθεια είναι σκληρή και πονάει, αλλά πάντα στο τέλος θριαμβεύει..

Από την επίσημη σελίδα της Ραχήλ Μακρή και του Μετώπου Νίκης στο facebook, η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ. Ραχήλ Μακρή προέβη στην παρακάτω δήλωση:


"Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τις σχέσεις τρομοκρατικής οργάνωσης με την κυβέρνηση, το Facebook προφανώς μετά από αναφορές έμμισθων χρηστών της κυβέρνησης, μπλόκαρε το προφίλ μου πιστεύοντας ότι έτσι θα σταματήσει η ανάδειξη της αλήθειας.
Παρόλο που το ίδιο το Facebook ομολόγησε ότι η ανάρτηση δεν παραβιάζει μετά από ένσταση μου τους όρους της κοινότητας, το μπλόκαρε.
Η αλήθεια είναι σκληρή και πονάει, αλλά πάντα στο τέλος θριαμβεύει.
Δεν θα σταματήσετε ποτέ την αποκάλυψη της όσο και αν παλεύετε μέσα από μπλοκαρίσματα στο μοναδικό μέσο που μου αφήσατε"


Οι επίμαχες αναρτήσεις της κ. Μακρή: 

"Βγήκε και όλο το συστηματάκι τους και δήλωσε ότι είναι ψεύτικα λέει τα χεστηκα για την γενοκτονία των Ποντίων. Να ένα site http://www.andro.gr/apopsi/boutaris-kemal-gay-pride/ που πάει ψευδώς να μας πείσει δεν τα είπε. Γιατί πες πες ψέματα θα αρχίσουν να τα ακούνε και δεν θα τα πιστεύουν. 
Αλλά δυστυχώς Γι αυτούς το βίντεο υπάρχει Και ξεκάθαρα τα λέει."


"Βγήκε και υπουργός της μη δικαιοσύνης και μας κουνάει το δάχτυλο του. Ζητάει και την δίωξη όλων όσων επιδοκιμάζουν δημόσια τέτοιες συμπεριφορές. Αγαπητέ απλά ήταν δίκαιο που γίνεται πράξη.""@neademokratia @pasok Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δημάρχος Θεσσ/νίκης κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε ότι είναι για ξύλο ο Μητροπολίτης Σεραφείμ. Περιμένουμε τις δηλώσεις σας."
Οι πολύ σημαντικές καταγγελίες της κ Μακρή για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκρατική οργάνωση που χρησιμοποιούν για αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό. για να παραδώσουν την Μακεδονία:


"Η τρομοκρατική οργάνωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκανε έφοδο στο ΣΤΕ. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η οργάνωση που ανήκει στην «μαύρη ΕΥΠ» που δούλευε ο ταμίας της 17Ν ΚΑΙ σήμερα διαχειρίζεται την νέα τρομοκρατική οργάνωση εκτελεί σχέδιο εκφοβισμού της δικαιοσύνης με εντολές ξεκάθαρα υπουργών του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Το παρακράτος έχει καταλάβει και ελέγχει την χώρα."


"Ο εφιάλτης τώρα ξεκινάει; 

Είναι όπως με τις σφουγγαρίστρες με τα αίματα που θα μάζευαν από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία; 

Όλα τα ντου και οι έφοδοι λίγο πριν το σχέδιο εκχώρησης της Μακεδονίας;"


Σχόλια