Ραχήλ Μακρή κατά ΡΙΚ: «Την επόμενη φορά να στείλετε Τουρκάλα στη Eurovision»


Νέα επίθεση τόσο στην Ελένη Φουρέιρα, όσο και στο ΡΙΚ της Κύπρου, κάνει η Ραχήλ Μακρή, μετά την απάντηση του καναλιού. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Η "μεξικάνα” που μέχρι χθες ντρεπόταν να πεί ότι ήταν από την Αλβανία τώρα θέλει μεγάλη Αλβανία και δεν ζητάει και συγνώμη. Βγήκε και το ΡΙΚ να απαντήσει ότι είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό. Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», διαμηνύει εκπρόσωπος του ΡΙΚ θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να προσπεράσει όλα όσα τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης καταλογίζουν στην εκπρόσωπο της Κύπρου.

Αφού δεν ασχολείται με αλλά θέματα πέραν της μουσικής γιατί η εκπρόσωπος τους έκανε σήματα εθνικιστικά που συμβολίζουν την απόκτηση ελληνικών εδαφών που Ταχα έχασαν από εμάς; 

Την επόμενη φορά να στείλετε Τουρκάλα και να κάνει το σύμβολο των γκρίζων λύκων. 

Αιδώς ούτε συγνώμη δεν βγήκατε να ζητήσετε από τους Έλληνες και επιμένετε να παίζετε με την νοημοσύνη μας. 

Έφυγε ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ξεφτιλίζετε."


Μάλιστα μέσω instagram story απάντησε και η Ελένη Φουρέιρα όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία της από τη Eurovision που την έδειχνε να σχηματίζει τον αλβανικό αετό με τα χέρια της. Όπως τόνισε πρόκειται για μια χειρονομία που παρερμηνεύθηκε. 

Επίσης, το ΡΙΚ είχε αναφέρει ότι: «Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της».


Σχόλια