Χαμός στην Τήλο με Ραχήλ Μακρή: Τους έστειλε στον εισαγγελέα για το Sea Star Τήλος που χάρισαν σε Τούρκους


Σε προσφυγή στην δικαιοσύνη προχωράει, η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ.Ραχήλ Μακρή, για την παραχώρηση από τον Δήμο Τήλου της ιδιοκτησίας του καταμαράν της Τήλου «Sea Star» σε Τούρκους ενδιαφερόμενους και αυτοί με τη σειρά τους, έδωσαν το τιμόνι του πλοίου σε Τούρκο καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού.Σε Τούρκο καπετάνιο του Π.Ν. το Καταμαράν της Τήλου Sea Star


Η κ. Μακρή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:


"Στις 26 Ιουνίου του 2017 Κατήγγειλα την παραχώρηση της ιδιοκτησίας του καταμαράν της Τήλου «Sea Star» με αδιαφανείς μεθοδεύσεις, σε Τούρκους ενδιαφερόμενους που με τη σειρά τους, έδωσαν το τιμόνι του πλοίου σε Τούρκο καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού και απέστειλα ΔΤ στα ΜΜΕ της περιοχής ζητώντας την δημοσιοποίηση του. 

Καλώντας τον Δήμο Τήλου, όπως απαντήσει εάν, με ποιον τρόπο, με ποιο τίμημα και με ποια αρμοδιότητα εκχώρησε σε Τούρκους, το πλοίο «Sea Star».

Το Υπουργείο Ναυτιλίας, όπως δημοσιοποιήσει όπως οφείλει από το Σύνταγμα, το καταστατικό της ΝΕ, τα πιστοποιητικά, προς ενημέρωση των φορολογουμένων φυσικών ιδιοκτητών του πλοίου, τις οφειλές στο ΝΑΤ και να μας πούνε, πόσα έχει χρηματοδοτηθεί η Δημοτική ΝΕ από έναρξης λειτουργίας του, έως και την «μεταβίβαση» του.

Τον οικονομικό εισαγγελέα και εισαγγελέα διαφθοράς όπως διερευνήσουν, όπως οφείλουν την πιθανή διάπραξη ποινικών και άλλων αδικημάτων σε βάρος του ελληνικού δημοσίου από τον Δήμο Τήλου και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και άλλους εμπλεκόμενους φορείς. Και τι έκαναν;

Δεν δημοσιοποίησαν όπως όφειλαν το ΔΤ με τις σοβαρές καταγγελίες ενός πολιτικού φορέα δηλαδή τις απέκρυψαν από τους πολίτες και σήμερα σε δημοσίευμα ενός από τα τοπικά σάιτ η Δήμαρχος τηλου παραδέχεται ότι έχει υποπέσει σε κακουργηματικές πράξεις.


Μην τολμήσετε να καλύψετε τα κακουργήματα αύριο που θα καταθέσω τα έγγραφα που έχω λάβει κύριοι εισαγγελείς της Ρόδου.
Αρκετά με την συγκάλυψη κολλητών της κυβέρνησης."

"Πάρτε το χαμπάρι. 
Θα σας τάραξω στην νομιμότητα με τον ίδιο τρόπο που ταράξετε τον λαό κάθε μέρα σύγχρονα γιοσυφάκια προσκυνημένα των Τούρκων και των Γερμανών. Κάνουν παιχνίδια με τους Τούρκους την ώρα που σαπίζουν τα παιδιά στα μπουντρούμια"

Σχόλια