Δημήτρης Καμμένος: Το κόμμα των ΑΝΕΛ έχει διαλυθεί


Τη θέση ότι η συμφωνία των Πρεσπών για τη νέα ονομασία της πΓΔΜ δεν πρέπει να περάσει από τα Σκόπια και να έρθει προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση η χώρα θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Καμμένος.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ανεξάρτητος βουλευτής (σ.σ. διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά το ΝΑΙ που είπε στην πρόταση μομφής της ΝΔ) ξεκαθάρισε πως το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν υπάρχει πια, «έχει διαλυθεί».
«Οι υπουργοί των ΑΝΕΛ έχουν γίνει ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και προσπαθούν απλώς να κερδίσουν χρόνο, καθώς το Σκοπιανό πουλήθηκε» πρόσθεσε.
Τώρα είναι αργά
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΑΝΕΛ έπρεπε να είχαν κάνει αυτό που έκανε και ο ίδιος: Να αποχωρήσουν, δηλαδή, από την κυβέρνηση, προκειμένου «να σώσουν τη "Μακεδονία"» και να κληθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αναλάβει την ευθύνη των χειρισμών του σε αυτό το κομβικό εθνικό θέμα.
«Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει "νονούς". Μετά τα βαφτίσια, τελείωσε το κλάμα… Το 'δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε» σχολίασε.
Για τον Ζόραν Ζάεφ ανέφερε ότι θα λάβει ευρωπαϊκά κονδύλια που αντιστοιχούν σε τρία ΑΕΠ της πΓΔΜ (30 δισ. ευρώ), επισημαίνοντας: «Έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους ενωμένη, να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ».
Πηγή: athensvoice.gr

Σχόλια