Γιουχαίσματα και αποδοκιμασίες κατά δημάρχου Αλεξανδρούπολης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία


Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαίσματα εναντίον του Βαγγέλη Λαμπάκη, ακούστηκαν κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου υπέρ της Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη.

Την στιγμή που ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος ανέφερε κατά την ομιλία του ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης απουσιάζει για προσωπικούς λόγους, οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμαζαν έντονα, αφού στις δηλώσεις του, ήταν αντίθετος με το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεν θέλει συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην πόλη


Μετά τις ομιλίες και αφού οι περισσότεροι από 3.000 συγκεντρωμένοι έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο, ξεκίνησε πορεία στην παραλιακή, η οποία μέσω του σταδίου “Φώτης Κοσμάς” και της κεντρικής Λεωφόρου κατέληξε στο δημαρχείο.
Ο λαός του Έβρου μπορεί να άργησε λίγο, αλλά ξεσηκώθηκε και έστειλε το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ότι δεν είναι διατεθειμμένος να ανεχθεί ξεπούλημα των εθνικών του θεμάτων είτε από την Κυβέρνηση με την ελεεινή συμφωνία που υπέγραψε χαρίζοντας τα πάντα στους Σκοπιανούς, είτε στους ντόπιους υποστηρικτές της.


Πηγή:evros-news.gr

Σχόλια