Ραχήλ Μακρή για Τσίπρα: "Να πάρει την γραβάτα και να κρεμαστεί στο ηρωικό Λέχοβο, εκεί που βασάνισαν οι Γερμανοί τους Λεχοβίτες"


Αναφορά στο ηρωικό Λέχοβο Φλώρινας έκανε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ. Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Στην ερώτηση της Σάσας Σταμάτη για το πώς της φάνηκε το "πανηγυράκι" Τσίπρα-Καμμένου στο Ζάππειο και η απόφαση του προθυπουργού να βάλει γραβάτα, απάντησε:

"Νομίζω ότι αποδεικνύει πόσο πολιτικοί απατεώνες είναι και οι δύο. Το 2017 ο Τσίπρας δήλωνε ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία με τη Μέρκελ αν δεν διαγραφεί το χρέος. Από τη διαγραφή και την καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια φτάσαμε στην επιμήκυνση του ίδιου Μνημονίου, που ο ίδιος έλεγε ότι είναι θηλιά στο λαιμό. Εμείς του προτείνουμε να βάλει αυτή τη γραβάτα του Ζάεφ, αφού πούλησε και τη μακεδονική ταυτότητα, προκειμένου να του δώσουν ακόμα ένα χρόνο με τον Καμμένο στην εξουσία οι Γερμανοί και να πάει στο Λέχοβο της Φλώρινας, όπου είναι ο πλάτανος όπου κρέμασαν τον παπά και επί δύο ημέρες βασάνιζαν τους χωρικούς οι Γερμανοί, να τη δέσει στο λαιμό του και να αυτοκτονήσει, γιατί σαν Ιούδας σταύρωσε τον λαό όπως σταύρωσαν κάποτε τον Ιησού Χριστό."

Σχόλια